Weather: A few clouds, 2 °C / 36 °F
Local time: 03:18 am
ÜDVÖZÖLJÜK A

GREEN GARDEN & GREEN GARDEN PLUS APARTMAN

O L D A L Á N
ÜDVÖZÖLJÜK A

GREEN GARDEN & GREEN GARDEN PLUS APARTMAN

O L D A L Á N
ÜDVÖZÖLJÜK A

GREEN GARDEN & GREEN GARDEN PLUS APARTMAN

O L D A L Á N
ÜDVÖZÖLJÜK A

GREEN GARDEN & GREEN GARDEN PLUS APARTMAN

O L D A L Á N

Apartmanok

Green Garden Plus Apartman - Földszint, Két hálószobás

Green Garden Plus Apartman - Emelet, Egy hálószobás

Green Garden Plus Apartman - Földszint, egy hálószobás

Akció

Foglaljon legalább 4 éjszakát
és szerezzen 10% kedvezményt!

Hasznos információk

Igen tud! Mindhárom magyarországi SZÉP kártyával tud fizetni a helyszínen vagy előre fizetés esetén a bankja online felületén! Továbbá a szállását bármelyik zsebből (szálláshely, vendéglátás, szabadidő) ki tudja fizetni!

   

Igen tud! Kérjük, ellenőrizze az elérhetőséget az érkező vendégek létszámának megfelelően. Válassza ki az apartmanokat és adja hozzá a kívánt személyek számát minden apartmanhoz.
Ha az egyik partnerünkön keresztül foglalt (booking.com, airbnb, expedia stb.), akkor módosítsa vagy törölje a partner oldalán.

Ha közvetlenül az oldalunkon keresztül foglalt, nyissa meg a linket a visszaigazoló e-mailben, és módosítsa vagy törölje a foglalását weboldalunkon.

Azok a kisgyerekek (0–2,99 év), akik babaágyban vagy szüleikkel alszanak, ingyenesen szállhatnak meg nálunk. Kérjük, jelölje meg a megjegyzés rovatában, ha babaágyra és/vagy etetőszékre van szüksége.
A helyszínen fogjuk várni. Kérjük, adja meg érkezésének adatait a lehető leghamarabb, és lépjen kapcsolatba velünk 30 perccel érkezés előtt.
Igen, lehetséges. Érkezés előtt kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ebben az esetben engedélyeznie kell számunkra, hogy a kártyáját online megterheljük.
A Green Garden Apartman nem rendelkezik saját parkolóval. A parkolás az utcán ingyenes.

A Green Garden Plus apartman saját parkolóval rendelkezik az udvaron. Apartmanonként egy parkoló áll rendelkezésre ingyenesen.

Érvényes bankkártya megadására van szükség a foglalása biztosításához. Kártyáját ellenőrizni fogjuk, de az érkezés előtt nem terheljük meg. Amennyiben nem visszatérítendő árat választ, ebben az esetben kártyájáról a teljes összeg levonásra kerül.
Készpénzzel, bankkártyával, OTP, K&H és MKB SZÉP kártyával is tud fizetni.
Apartmanjaink nem dohányzóak! Dohányozni a teraszon/udvaron lehetséges.

Nem talált választ a kérdésére? Itt feltehet további kérdést.